Vrienden

Welkom op de vriendenpagina van onze website
 
Wij verwelkomen u graag als vriend van het Utrecht String Quartet ! Als vriend draagt u bij aan bijzondere projecten van het USQ, maar u geniet ook van voordelen, zoals kortingen en toegang tot bijzondere bijeenkomsten. Door de donaties van onze vrienden heeft het strijkkwartet waardevolle projecten kunnen realiseren die anders niet mogelijk zouden zijn geweest, zoals de opnamen van een DVD en van CD’s en diverse edities van de Music and Art Days.

 

U bent al vriend voor €25,- per jaar. Doneert u €40,- of meer, dan mag u jaarlijks een introducé meenemen naar een concert. Als nieuwe vriend ontvangt u een welkomst-CD, maar profiteert u ook van de volgende vriendenvoordelen:
•    Abonnement op de vriendennieuwsbrief vol achtergrondinformatie en nieuws. Deze verschijnt 3 à 4 maal per jaar digitaal, maar vrienden ontvangen de nieuwsbrief desgewenst in print;
•    Korting op nieuw verschenen CD’s;
•    Korting op sommige activiteiten en concerten;

•    Vooraankondigingen van bijzondere gebeurtenissen;
•    Toegang tot exclusieve vriendenactiviteiten.

 

Mailt u voor meer informatie of voor uw aanmelding als vriend naar vrienden@utrechtstringquartet.com. Wij mailen of bellen (bij achterlating van uw telefoonnummer) zo snel mogelijk terug.

De Stichting Utrecht String Quartet is ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel onder nummer 30 177 501. De stichting heeft een ANBI-status.